Bolji izbor

KAKO DA OLAKŠATE UBRZANI TEMPO ŽIVOTA U 21. VEKU? Ove INOVACIJE I TRIKOVI osvojile su hiljade ljudi, štede vam vreme!

Izvor Promo

Inovacije koje su isplative na dugoročnom planu i jednostavni trikovi mogu da vam pomognu da usporite tempo i uživate u svakom zadovoljstvu.

Izvor: Shutterstock/Krakenimages.com

Da li ste ikada imali osećaj da je vreme vaš neprijatelj br. 1? Ako je odgovor potvrdan, onda nema sumnje da stalno negde žurite, ponekad gubite kontrolu nad svojim obavezama i imate osećaj da je vaš život u tuđim rukama. Ubrzani tempo života učinio je da zaboravimo na svojih “pet minuta”. Nesvesno se naviknemo da tako i funkcionišemo, a onda dođe trenutak kad zastanemo i zapitamo se - kako da povratim vreme za sebe?

Organizacija je ključ uspeha, ali je važno i na koji način se ona sprovodi. Većina ljudi greši kad želi da olakša svakodnevno funkcionisanje. Fokus stavljaju na obaveze koje ih čekaju napolju, ali adresa za promene nije tamo. Zapravo, sve polazi iz doma. Razmislite samo koliko puta ste odložili obavljanje kućnih poslova, a nagomilavanjem dobili nepodnošljivi životni prostor?

Prema tome, važno je da olakšate ono što svakodnevno obavljate. Postoje inovacije i trikovi koji mogu da vam pomognu. Oslonite se na tehnologiju jer može da vas učini zadovoljnijima i verujte - biće vam desna ruka. Mala investicija poput kućnih aparata može da bude isplativa na dugoročnom planu. Cilj je da koristite višenamenske kućne aparate jer poseduju praktičnost, ne zauzimaju puno prostora i multifunkcionalni su. Primera radi, paročistač može da bude sjajna opcija.

Obavljanje više stvari istovremeno je takođe trik koji može da vam pomogne. Možda vam deluje nemoguće, ali caka je da se iskombinuju posao i zadovoljstvo. Dok čistite stan ili kuću, možete da ostavite upaljen televizor da biste mogli da slušate podkast, emisiju ili omiljenu muziku. Brže ćete obaviti kućni posao, lakše će vam pasti i uštedećete vreme.

Tu je još jedna inovacija za sve korisnike nikotinskih proizvoda koja će vas oduševiti revolucionarnom tehnologijom. U pitanju je elektronski uređaj IQOS ILUMA koji donosi unapređeno iskustvo zagrevanja duvana. SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM ne sagoreva već zagreva duvan unutar patrona i predstavlja bolji izbor od nastavka pušenja cigareta. U srži novog sistema bez oštrice je inovativni metalni grejni element koji je obložen nerđajućim čelikom za lakše prenošenje toplote sa držača na duvan. Napredne funkcije poput automatskog aktiviranja, brzog punjenja i bez potrebe za čišćenjem, olakšaće vam svakodnevnicu. Imajte u vidu da ovaj proizvod nije bez rizika jer oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost.

I za sam kraj, nagradite sebe. Ne zaboravite da slobodno vreme iskoriste za sebe. Budite uvek spremni za novi nivo, ugodite sebi i znaćete kako se na pravilan način upravlja vremenom. Vreme je najvredniji novac koji možete da potrošite.