Bolji izbor

ZAŠTO JE DOGAĐAJ KOJI JE POMERIO GRANICE TOLIKO U CENTRU PAŽNJE: Stigla je INOVACIJA koja je OD SADA obavezan aksesoar!

Izvor Promo

Pored upečatljivih dizajnerskih otkrića, najveću pažnju privukla je poruka revije koju su svi dobro zapamtili.

Izvor: Promo

Dok svet postaje kompleksan, dizajneri nude inovacije koje nam pomažu da držimo korak sa promenama. Ako je cilj modne revije da što bolje razumemo proizvode i njegove korisnike, onda je četvrto revijalno veče 52. Perwoll Fashion Week-a definitivno uspelo u tome.

Razlog je jednostavan - dok bi po završetku revija modni znalci već tragali za izvorima inspiracije za narednu sezonu, prisutni su tragali za značenjem poruke koja je usledila na kraju - “Better not burnt”. Pre nego što sa vama podelimo zašto se poruka vezuje za inovativno otkriće koje će od sada postati obavezan aksesoar svima, vratimo se na početak.

Izvor: Promo

 Spektakularno veče počelo je revijom diplomaca modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, koju je predstavila kompanija Textil. Pod mentorstvom profesora Aleksandra Protića i docentkinje Katarine Samaržić, studentkinje su predstavile svoje viđenje savremenog modnog dizajna.

Izvor: Promo

 Dve autorske revije dizajnerke Nine Milović i Boška Jakovljevića pratile su brojne poznate ličnosti među kojima su Seka Aleksić, Vesna Dedić, Dr Filgud, Vlada Aleksić, Biljana Obradović, Irena Grahovac, Kene Beri, Miša Ovradović, Ksenija Knežević, Tam, Ana Pendić. Pored manekenka, Boškove modele su na pisti predstavile glumice Ivana Zečević, Jelena Stupljanin i Danica Maksimović.

Izvor: Promo

 Nina Milović je kolekcijom "Red Line" iz svog modnog koncepta NINAMILAN uspela da izbriše granice između polova. Unisex odela sa NINAMILAN monogramom otvorila su brojne mogućnosti za igru u modnom svetu, a Martini Vesto by Boško je novom kolekcijom odela "Give Peace a Chance - Stop War" poslao snažnu poruku za mir.

Izvor: Promo

 Da je Belgrade Fashion Week platforma na kojoj debituju buduće dizajnerske zvezde, dokazala je revija studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, odseka Kostim, Univerziteta umetnosti u Beogradu.

Izvor: Promo

 Ipak, najveći utisak ostavila je snažna poruka kojom se revijski program završio - BETTER NOT BURNT, powered by IQOS. Zahvaljujući saradnji dizajnerke i mentorke Ane Trošić Trajković sa mladim dizajnerima, modni izraz ove poruke su stilizovane haljine sa tragovima sagorevanja. Haljine su zapravo stare uniforme koje su dobile novi život, a mi još jednom lekciju o održivom razvoju. Imali su misiju da ih spasu od sagorevanja koje je glavni izvor štetnosti.

Izvor: Promo

 Bolji izbor vas oslobađa toga. IQOS zagreva duvan bez sagorevanja i nudi bolju alternativu od nastavka pušenja cigareta. Najbolji saveznik je revolucionarni IQOS ILUMA uređaj koji je posvećen vrednostima održivosti. Čistije i unapređeno iskustvo duvana inovacija je koja postaje obavezan aksesoar od sada!

Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Tagovi