Krompir obarite u posoljenoj vodi, dok skroz ne omekša, ali da se ne raspadne. Koliko krompira ćete skuvati, zavisi od toga za koliko osoba spremate ovo jelo.
Na još vreo krompir poređajte puter, sitne komade, ili listiće, zatim iseckan svež peršun, kao i beli luk u prahu.
I to je to!
Umesto peršuna, možete koristiti svežu mirođiju, a ovaj aromatični krompir je odličan kao užina, lagana večera, ili prilog uz biftek, ali i uz ribu.
Prijatno.
Još sjajnih recepata pročitajte u:
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!