Kada nemate baš mnogo vremena da spremite obrok, možete da pripremite ovu ukusnu piletinu sa pečurkama u sosu od paradajza.
Sastojci:
Jedna pileća prsa
Pola crnog luka
100 grama pečuraka
oko 500 grama sosa od paradajza
tri čena belog luka
So i biber po ukusu
Začini po ukusu
Priprema:
Iseckajte luk i propržite ga, pa onda dodajte piletinu iseckanu na kockice.
Pečurke očistite i isecite na listiće, pa dodajte u piletinu. Stavite so, biber i začine po ukusu, pržite na srednjoj vatri 10-15 minuta, a onda dodajte sos od paradajza i ostavite da se krčka još desetak minuta, da bi meso bilo sasvim mekano i upilo sos.
Najbolje je da uz ovakav obrok jedete neku laganiju salatu, na primer, zelenu salatu.
Kako vi spremate piletinu?
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Mondo ukrštenica za 23. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti