Ovaj kremasti čizkejk odličan je za sve one koji vole takve, kremaste, čokoladne poslastice.
Sastojci:
200 grama krem sira
Dva žumanca
75 grama šećera u prahu
200 grama tamne čokolade
175 grama putera
150 grama belog šećera
120 grama smeđeg šećera
130 grama brašna
Tri jaja
Priprema:
Umutite krem sir, šećer u prahu i žumanca, da dobijete glatku, kremastu teksturu i ostavite je sa strane.
Zagrejte rernu na 170 stepeni i obložite pleh papirom a pečenje.
Na pari rastopite čokoladu sa puterom uz povremeno mešanje. Kada skinete sa šporeta, dodajte beli i smeđi šećer i izmešajte da se sjedine, pa ostavite da se malo ohladi.
Dodajte, brašno i jaja, dobro izmešajte i zatim ovu smesu nalijte u pleh. Odozgo nasumično rasporedite po kašičicu smese koju ste napravili od krem sira, a zatim kašičicom "izmešajte" smese po vrhu, da napravite šare nepravilnog oblika.
Pecite čizkejk između 35 i 40 minuta, ostavite da se ohladi, isecite i poslužite.
Koji je vaš omiljeni čizkejk? Pišite nam u komentarima!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu