Isprobajte ovaj recept za ukusan posni paprikaš.
Sastojci:
Pola kilograma svežih paprika
Pola kilograma paradajza
250 grama crnog luka
Šoljica ulja
Suvi začin
Peršun, sitno naseckan
Bibera po ukusu
Priprema:
Luk očistite i sitno iseckajte, pa ga propržite na ulju. Paprike operite i iseckajte na kockice, pa dodajte i dinstajte dok ne omekšaju. Zatim dodajte paradajz koji ste prethodno oljušitili i iseckali na kockice. Dodajte suvi začin i malo bibera, i dinstajte dok voda iz paradajza ne uvri. Služite toplo.
Ako imate neki dobar posni recept, pišite nam!
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Moćne reči Ajzeje Kenana: Došao sam u Crvenu zvezdu da osvojimo Evroligu
Goranu Vesiću se pogoršalo zdravstveno stanje: Prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Mondo ukrštenica za 26. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)