Mnogi ljudi ne vole džigericu, a prednost ove paštete je što nećete ni imati utisak da jedete upravo to – spremite je i uverite se sami!
Sastojci:
200 grama pileće džigerice
Tri čena belog luka
Manja glavica crnog luka
Kašika kečapa
Kašika senfa
So i biber po ukusu
Priprema:
Na ulju propržite crni luk, pa dodajte i džigericu i malo posolite. Zatim ostavite malo da se ohladi.
Nakon toga, u bledner stavite isprženu džigericu, dodajte i beli luk, pa sve to zajedno izblendirajte. Dodajte kečap i senf, soli i bibera po ukusu, pa se to dobro izmešajte.
Kada se sjedini, paštetu prebacite u posudu sa zatvaračem ili neku teglicu i ostavite u frižideru da se ohladi.
Imate li i vi neki dobar recept za domaću paštetu? Pišite nam u komentarima!
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti