Mnogi ljudi ne vole džigericu, a prednost ove paštete je što nećete ni imati utisak da jedete upravo to – spremite je i uverite se sami!

Sastojci:

200 grama pileće džigerice

Tri čena belog luka

Manja glavica crnog luka

Kašika kečapa

Kašika senfa

So i biber po ukusu

Priprema:

Na ulju propržite crni luk, pa dodajte i džigericu i malo posolite. Zatim ostavite malo da se ohladi.

Nakon toga, u bledner stavite isprženu džigericu, dodajte i beli luk, pa sve to zajedno izblendirajte. Dodajte kečap i senf, soli i bibera po ukusu, pa se to dobro izmešajte.

Kada se sjedini, paštetu prebacite u posudu sa zatvaračem ili neku teglicu i ostavite u frižideru da se ohladi.  

Imate li i vi neki dobar recept za domaću paštetu? Pišite nam u komentarima!