![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Ovaj lagani i jednostavni recept idealan je za letnje dane jer ne zahteva previše vremena ni stajanja pored šporeta.
Sastojci:
Dve tikvice
Tri paradajza
Dve zelene paprike
70 grama kačkavalja
50 grama pavlake za kuvanje
Dva jaja
So i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni.
Tikvicu, paradajz i papriku (očišćene i oprane) isecite na kolutove. Podmažite pleh, pa kružno ređajte sloj tikvica, paradajz, pa papriku - mada i ne morate da se držite nikakvog utvrđenog redosleda.
Odozgo poslite i stavite bibera po ukusu, pa pospite narendan kačkavalj.
U odvojenoj posudi umutite jaja sa mlekom, dodajte pavlaku, pa dodajte još malo soli i bibera po ukusu. Kada to dobro umutite, prelijte preko povrća i pecite dok se ne stvori zlatno-braon korica odozgo.
Po želji, odozgo možete da dodate i malo svežeg praziluka.
Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
Zvezda preuzela dominaciju, radi ono što je Partizan nekada: Peti pehar u nizu i 11-1 u derbijima
Amerikanac zakazao u finalu protiv Zvezde: Da li je ova Obradovićeva odluka koštala Partizan?