Sprema se lako i brzo, a uživaćete u ukusnom obroku.
Sastojci:
200 grama svežeg spanaća
Oko 100 grama pirinča
200 grama šampinjona
Glavica crnog luka
So i biber po ukusu
Priprema:
Pirinač operite i skuvajte, a pred kraj kuvanja poslite i dodajte bibera. Skinite ga sa vatre i ostavite sa strane.
Operite spanać i kratko ga kuvajte, pa iseckajte. Zatim propržite luk, dodajte isekane pečurke i dinstajte dok ne ispari sok koji pečurke otpuste. (Ako postite na vodi, umesto proprženog luka dodajte luk u prahu, a ostale sastojke kuvajte, kao u receptu).
Na kraju u tiganj dodajte skuvani pirinač i spanać, izmešajte i po potrebi još začinite. Ostavite da se krčka još 2-3 minuta, pa sklonite sa vatre.
Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte