Malo šta je lepše od mekanog, svežeg, domaćeg hleba. Evo šta vam je potrebno da napravite jedan takav.
Sastojci:
Šolja i po belog brašna
Šolja i po integralnog brašna
Četiri i po kašičice praška za pecivo
Kašičica i po soli
1/3 kašičice smeđeg šećera
350 mililitara piva
Priprema:
Zagrejte rernu na 175 stepeni i podmažite pleh.
U većoj posudi pomešajte belo i integralno brašno, prašak za pecivo, so i šećer. Dodajte pivo i mešajte dok se sastojci sjedine, a onda ga zamesite rukama.
Prebacite testo u pleh i pecite 50-60 minuta ili dok čačkalica ne "izađe" čista.
Imate li vi neki dobar recept za hleb? Pišite nam u komentarima!
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte