Ako volite pastu i želeli biste da uživate u ovakvom obroku i dok postite, ovaj recept će vam to omogućiti.
Sastojci:
Oko 300 grama posnih špageta
Čen belog luka
150 mililitara maslinovog ulja
50 grama biljnog silja
30 grama mešavine suvog začinskog bilja
Priprema:
Nalijte vode u šerpu, posolite i stavite špagete da se kuvaju.
U međuvremenu, sitno iseckajte beli luk, pa mu dodajte začinsko bilje.
U dubljem tiganju zagrejte ulje, pa stavite začine i luk, ali samo na kratko da se proprže, na tihoj vatri. Zatim u tiganj dodajte otprilike kutlaču vode u kojoj ste kuvali špagete, pa mešajte i ostavite da se krčka dok voda ne ispari.
Špagete iscedite i stavite ih u tiganj, na vatru srednje jačine. Mešajte da bi se uvaljale u začineu tiganju, a kada sklonite sa vatre, odozgo narendajte biljni sir.
Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte