Iskoristite ostatke pečene svinjetine i pripremite gurmansku mazalicu...
Evo kako da spremite paštetu od svinjskog mesa...
Sastojci:
250 g pečenog svinjskog mesa (ostaci)
1 ½ glavica crnog luka
1 manja šargarepa
1 kašičica soli
na vrh noža bibera
na vrh noža muskatnog oraščića
2 kašičice iseckanog peršuna
60 g putera
malo majoneza
malo senfa
malo kečapa
ulje
Priprema:
Na malo ulja propržiti krupnije isečenu šargarepu i luk. Skloniti s vatre, malo posoliti, staviti u blender ili multipraktik, pa dodati sitno isečeno meso (bez kostiju), puter i začine. Dobro usitniti, pa dodati malo majoneza, senfa i kečapa, još malo blendirati da se dobije kompaktna smesa.
Partizan izgubio uz zvuk sirene! Opet nije ušla kada je bilo najvažnije, serija poraza sve duža!
Crvena zvezda razbila Albu u Pioniru: Morala je da pobedi i uradila je to furiozno!
Evroliga brutalno kaznila Crvenu zvezdu: Posle kritika udarac po džepu za klub, Drčelića i trojicu košarkaša!
Zvezdu samo gol deli od dna tabele: Ovako izgleda plasman u Ligi šampiona posle četiri kola!
Makron uputio dramatičan apel evropskim liderima: Oglasio se dan nakon pobede Trampa na izborima