
Jednostavan kolač za svakodnevnu pripremu ili situacije kada nemate puno vremena da se bavite desertom.
Sastojci:
Dve i po šolje brašna
Kašičica praškaza pecivo
Pola kašičice sode bikarbone
375 mililitara kondenzovanog mleka
Oko 80 grama crne čokolade
Priprema:
U posudi najpre pomešajte brašno sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom, izmešajte, pa u to dodajte kondenzovano mleko. Kada dobro izmešate da se sjedini, dodajte iseckanu čokoladu i kratko promešajte.
Pripremljenu smesu nalijte u pleh i pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni dok kora ne dobije zlatno-braonkastu boju.
Isecite kada se prohladi i uživajte u slatkim zalogajima!
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezda nastavila sa porazima u Evroligi: Mirotić ponovo koban za crveno-bele
Crvena zvezda ispada iz Top 6 Evrolige: Partizan može da sustigne crveno-bele, pogledajte tabelu
Katastrofa za Crvenu zvezdu, Džoela Bolomboja izneli sa terena: Nije mogao da hoda, svi se uhvatili za glavu
Janis Sferopulos digao glas na konferenciji: Svi nas vide na F4, a mi u istoriji nemamo pobedu u plej-ofu
Mirotić otkrio zašto je tražio da igra protiv Zvezde: Zbog njega je Olimpija pobedila u Beogradu