Jednostavan kolač za svakodnevnu pripremu ili situacije kada nemate puno vremena da se bavite desertom.
Sastojci:
Dve i po šolje brašna
Kašičica praškaza pecivo
Pola kašičice sode bikarbone
375 mililitara kondenzovanog mleka
Oko 80 grama crne čokolade
Priprema:
U posudi najpre pomešajte brašno sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom, izmešajte, pa u to dodajte kondenzovano mleko. Kada dobro izmešate da se sjedini, dodajte iseckanu čokoladu i kratko promešajte.
Pripremljenu smesu nalijte u pleh i pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni dok kora ne dobije zlatno-braonkastu boju.
Isecite kada se prohladi i uživajte u slatkim zalogajima!
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti