Belgrade Waterfront ne manjka sa ponudom premium restorana gde svako može da pronađe nešto po svom ukusu, ali restoran Savanova se svojom fascinantnom panoramom grada, elegantnim enterijerom i posebno odabranim menijem privlači i turiste koji su došli da uživaju u prestonici.
Kažu da njihova jela predstavljaju savršen spoj balkanske i internacionalne hrane, a da su za pripremu zaduženi kuvari svetske klase. Odlučili smo da proverimo glasine i zavirimo u njihovu kuhinju u čemu nam je pomogao šef kuhinje Predrag Birčetić.
Šta je to tačno svinjetina “sous vide”, zašto je tako mekana i sočna, kako se sprema i čime se filuje saznajte u videu koji smo pripremili za vas.
SAVANOVA OTKRIVA TAJNI RECEPT ZA SAVRŠENO MEKANU SVINJETINU
Beogradski bistro Savanova poznat je ne samo po svojoj popularnosti među stanovnicima Beograda, već i po svojoj ekskluzivnoj lokaciji, u srcu novog gradskog jezgra.
Nož u srce Partizana, De Kolo ugasio Arenu: Lovernj dominirao, crno-beli ponovo izgubili u Areni!
Poraz Zvezde i čarke na kraju: Crveno-beli sjajno krenuli pa se skroz ugasili
"Ja imam utisak da smo im mi dali ovu utakmicu!": Željko je ljut, igrači Partizana nisu znali pravilo!
Posle ovog poraza Zvezda je potonula: Efes izbacio crveno-bele iz plej-of slike, pogledajte tabelu Evrolige!
"Krenuli smo dobro, a onda se desio kolaps!": Sferopulos video dva različita tima, zato je Zvezda izgubila