Potrebno:
- 200 g čokolade
- 250 g putera
- 4 jajeta
- 150 g šećera
- 120 g brašna
Pripema:
Čokoladu i puter istopite, najbolje na pari. U drugoj posudi umutite cela uz dodavanje šećera i brašna, a potom dodajte čokoladu i puter.
Smesu sipajte u pleh sa kalupima za mafine na primer, prethodno nauljen i posut brašnom. Kolač možete peći i u specijalnim papirnim ili gumenim modlicama.
Peći oko sedam minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni Celzijusovih.
Kolač se jede dok je vruć, najčešće uz kuglu sladoleda od vanile prelivene sirupom od maline.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!