Sastojci :

- 6 jaja

- 500 grama maskarpone sira

- 450 grama svežih malina

- 250 ml instant kafe

- 120 grama šećera

- oko 40 piškota

- Kakao prah (samo za posipanje)

Priprema:

Skuvajte espreso ili nes kafu, sa malo šećera i ostavite da se ohladi.

Odvojite žumance od belanca. Dodajte polovinu šećera u žumanca i mutate dok ne dobijete kremastu masu. Dodajte sir.

U drugoj činiji umutite belanca sa preostalom polovinom šećera, dok ne dobijete čvrstu masu.

Sve sastavite i lagano izmešajte.

Piškote kratko umačite u kafu i njima pokrijte dno pliće činije, "đuveča". Prelijte kremom, pospite opranim i osušenim malinama, zatim opet poređajte piškote umočene u kafu. Prekrijte ih preostalim maslinama, pospite kakao prahom i ostavite u frižideru najmanje tri sata pre služenja.