- 2 pakovanja turskog keksa (biskvit sa čokoladom)
- 4 pudinga od karamele
- 1 litar mleka
- 10 kašika šećera
- margarin za mešenje
- 500 grama šlaga
- ½ litre kisele vode
Priprema:
Fil: Sipajte puding, mleko i šećer u posudu, skuvajte. Kada se ohladi, umutite sa margarinom.
U drugoj posudi umutite šlag sa kiselom vodom.
Na tacnu za tortu poređajte keks, odozgo stavite fil, zatim šlag. Nakon toga opet stavljate keks, fil, pa šlag, i tako ukupno četiri puta.
Kada stavite poslednji sloj šlaga, odozgo po želji izrendajte čokoladu.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina