- 2 pakovanja turskog keksa (biskvit sa čokoladom)
- 4 pudinga od karamele
- 1 litar mleka
- 10 kašika šećera
- margarin za mešenje
- 500 grama šlaga
- ½ litre kisele vode
Priprema:
Fil: Sipajte puding, mleko i šećer u posudu, skuvajte. Kada se ohladi, umutite sa margarinom.
U drugoj posudi umutite šlag sa kiselom vodom.
Na tacnu za tortu poređajte keks, odozgo stavite fil, zatim šlag. Nakon toga opet stavljate keks, fil, pa šlag, i tako ukupno četiri puta.
Kada stavite poslednji sloj šlaga, odozgo po želji izrendajte čokoladu.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Pridruži se MONDO zajednici.