Potrebno:

- 2 pakovanja turskog keksa (biskvit sa čokoladom)

- 4 pudinga od karamele

- 1 litar mleka

- 10 kašika šećera

- margarin za mešenje

- 500 grama šlaga

- ½ litre kisele vode

Priprema:

Fil: Sipajte puding, mleko i šećer u posudu, skuvajte. Kada se ohladi, umutite sa margarinom.

U drugoj posudi umutite šlag sa kiselom vodom.

Na tacnu za tortu poređajte keks, odozgo stavite fil, zatim šlag. Nakon toga opet stavljate keks, fil, pa šlag, i tako ukupno četiri puta.

Kada stavite poslednji sloj šlaga, odozgo po želji izrendajte čokoladu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabavakao i na Twitteru @Mondo_zabava.