"Kada rešim da se 'očistim' od nezdrave hrane, uglavnom jedem barenu ribu i povrće", kaže glumica koja je objavila kuvar za vegetarijance.
Glumica kaže da obožava praznike, najviše joj prija kada je društvu ljudi koje voli i da joj je to bitnije od mesta na kojem je, da li je u gradu ili na selu. "Pokloni su iznenađenje i umem dobro da ih krijem", kaže glumica i dodaje da ne spada u one koji donese novogodišnje odluke, već se trudi da svaki dan tokom godine bude ono što želi.
"Osećam se loše ako nešto obećam sebi, a to onda ne ispunim."
Što se ishrane tiče, kaže da nije teško hraniti se zdravo, samo treba malo da razmišljamo: "Nemojte jesti stihijski i prvo što vam je pri ruci", kaže Gvinet i daje recept za supu od pečene šargarepe.
Sastojci:
- 6 do 8 šargarepa srednje veličine, očišćene i iseckane na kockice
- 6 šolja pileće supe (od supe u kocki)
- komad đumbira, oljuštenog
- manja glavica sitno iseckanog crnog luka
- dva cela čena belog luka
- kašika maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Pola količine šargarepe stavite u pleh, posolite i pobiberite, poprskajte maslinovim uljem i pecite na najjačoj temperaturi oko 20 minuta.
Za to vreme, u dubljoj šerpi, đumbir kuvajte u supi dok ne provri, dodajte luk i smanjite vatru. Neka krčka dok luk ne omekša. Dodajte preostalu količinu šargarepe i kuvajte još pet minuta dok povrće blago ne omekša, ali nikako skroz. Sve sipajte u blender, dodajte i pečenu šargarepu, so, biber, ulje i sve izmiksajte dok ne dobijete glatku čorbu.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!