Bruskete od starog hleba
Isecite hleb na tanje kriške, koje ćete premazati mešavinom maslinovog ulja, morske soli i isitnjenog belog luka. Poređajte ih u pleh, na foliju ili papir za pečenje, i pecite desetak minuta na 250 stepeni Celzijusovih.
Kada kuhinja zamiriše, bruskete su gotove.
Možete ih jesti uz svež paradajz, fetu ili neki drugi sir, uz vino, pivo.
Takođe, probajte da ih poprskate sokom od ceđenog limuna.
Ukoliko ne želite da se osećate na beli luk, kriške hleba premažite puterom, ili samo maslinovim uljem, a na njih poređajte iseckan paradajz, bosiljak, origano i rendani parmenzan.
Zapecite kratko u rerni, dok se parmezna ne istopi.
Ovo je jelo je idealno za vrele letnje dane.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte