Čokoladice nema ko ne voli, ali ponekad ono što nam se nudi u prodavicama ne može da zadovolji naše prohteve, zato vam nudimo ovaj recept...

Sastojci:

300 grama karamel bombona

dve kašike pavlake za kuvanje

15 kupovnih napolitanki

400 grama čokolade za kuvanje

Način pripreme:

U manju tepsiju (četvrtastu) stavite foliju i premažite je uljem. Karamel kockice stavite u činiju, pospite pavlakom za kuvanje i stavite u mikrotalasnu ili na ringlu, da se karamel rastopi, a potom sipajte u drugu posudu (kako je prikazano u videu).

Ostavite da se ohladi pet do deset minuta, pa poređajte preko toga napolitanke. 

Stavite potom u frižider na jedan sat, dok karamel ne bude skroz čvrst, a potom izvadite slatkiš i nožem isecite štangle, koje ćete potom umočiti u istopljenu čokoladu.

Vaši kolači su gotovi kada se sasvim ohlade, za oko 30 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO I SVE ĆE VAM BITI JASNIJE:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.