POTREBNO:

- 100 grama kakaa

- 50 mililitara mleka

- 2 kašičice meda ili šećera

- 50 grama putera

PRIPREMA:

Blago ugrejte mleko i dok je još na toploj ringli dodajte puter, uz stalno mešanje. Sklonite sa šporeta i kada se smesa prohladi dodajte kakao. Sve dobro promešajte, da ne bude grudvica, a zatim dodajte med ili šećer.

Ako želite, u ovoj fazi možete da ubacite i lešnike, badem neko suvo voće, u količini koju želite (šaka, šaka i po).

Dobijenu smesu sipajte u željeni kalup koji ćete potom držati u frižideru dok se vaša čokolada skroz ne stegne, a to je oko sat vremena.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava