Džejms Franko, glumac nominovan za Oskara za ulogu u filmu "127 sati", jedna je od poznatih ličnosti koje su otkrile svoje omiljene recepte u knjizi "Kuvar umetnika i pisaca" Natali Iv Garet.

Šarmantni glumac otkrio je svoj recept za sendvič, koji zvuči zaista neobično.

Sastojci:

Pšenični hleb

Puter od kikirikija

Džem ili marmelada po izboru

Kiseli krastavac

"Uzmite dva parčeta hleba, nemojte ih previše tanko seći, možete i da ih tostirate. Namažite ravnomerno sloj putera od kikirikija, i džema. Lično prepučujemo crvene džemove, od jagode, maline ili grožđa, pošto mislim da kajsija ili breskva ne idu dobro uz puter od kikirikija", napisao je Franko.

"Uz ovaj sendvič obavezno pijem pivo od đumbira, ali vi možete i vodu, nešto gazirano, čašu mleka ili crnu kafu", preporučio je glumac.

Za kraj je ostavio svoj omiljeni dodatak.

"Uz ovo obavezno služim ceo kiseli krastavac. To obožavam. Nemojte ga seckati u sam sendvič, već ga servirajte sa strane. Kiselina krastavca pročistiće vam nepce, i malo će ublažiti slatki ukus sendviča", dodao je on.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.