Glumac podelio sa javnošću svoj omiljeni recept - da li biste probali?
Džejms Franko, glumac nominovan za Oskara za ulogu u filmu "127 sati", jedna je od poznatih licnosti koje su otkrile svoje omiljene recepte u knjizi "Kuvar umetnika i pisaca" Natali Iv Garet.
Šarmantni glumac otkrio je svoj recept za sendvic, koji zvuci zaista neobicno.
Sastojci:
Pšenicni hleb
Puter od kikirikija
Džem ili marmelada po izboru
Kiseli krastavac
"Uzmite dva parceta hleba, nemojte ih previše tanko seci, možete i da ih tostirate. Namažite ravnomerno sloj putera od kikirikija, i džema. Licno prepucujemo crvene džemove, od jagode, maline ili grožda, pošto mislim da kajsija ili breskva ne idu dobro uz puter od kikirikija", napisao je Franko.
"Uz ovaj sendvic obavezno pijem pivo od dumbira, ali vi možete i vodu, nešto gazirano, cašu mleka ili crnu kafu", preporucio je glumac.
Za kraj je ostavio svoj omiljeni dodatak.
"Uz ovo obavezno služim ceo kiseli krastavac. To obožavam. Nemojte ga seckati u sam sendvic, vec ga servirajte sa strane. Kiselina krastavca procistice vam nepce, i malo ce ublažiti slatki ukus sendvica", dodao je on.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.