SAVANOVA OTKRIVA TAJNI RECEPT ZA SAVRŠENO MEKANU SVINJETINU

Beogradski bistro Savanova poznat je ne samo po svojoj popularnosti među stanovnicima Beograda, već i po svojoj ekskluzivnoj lokaciji, u srcu novog gradskog jezgra.

Promo

Belgrade Waterfront ne manjka sa ponudom premium restorana gde svako može da pronađe nešto po svom ukusu, ali restoran Savanova se svojom fascinantnom panoramom grada, elegantnim enterijerom i posebno odabranim menijem privlači i turiste koji su došli da uživaju u prestonici.

Kažu da njihova jela predstavljaju savršen spoj balkanske i internacionalne hrane, a da su za pripremu zaduženi kuvari svetske klase. Odlučili smo da proverimo glasine i zavirimo u njihovu kuhinju u čemu nam je pomogao šef kuhinje Predrag Birčetić.

Šta je to tačno svinjetina “sous vide”, zašto je tako mekana i sočna, kako se sprema i čime se filuje saznajte u videu koji smo pripremili za vas.