Da li su muškarci zaboravili kako da priđu devojci ili se jednostavno smatraju da uopšte ne moraju da se potrude, ali žene nisu zadovoljne, samo da se zna...

Za sve one koji lutaju, stručnjaci su pokušali da objasne razliku između jezivih "startova" koji odbijaju žene i onih originalnih na koje "padaju". 

Od onih klasičnih: "Ima li u tvojoj porodici lopova? Neko je ukrao zvezde i stavio ih u tvoje oči", pa do onih pošalica koje su popularne kod nas: "Ja se tebi sviđam, a ti meni?", lista neukusnih prilaza je podugačka.

Firma "OnePoll" sprovela je istraživanje u koljem je učestvovalo 2.000 dobrovoljaca, a kakko bi otkrila koje fraze su najgore. Pa, tako, čak 55 odsto ispitanika je reklo da bi zakonom zabranili rečenice "Nešto mi nije u redu sa telefonom, nemam tvoj broj", i slično.

"Takve šale obično koristimo da bismo 'probili led', nasmejali osobu koja nam se sviđa i naveli je da nas primeti", objasnio je autor studije Kevin Darn i ukazao da je problem u tome što je većina tih fraza "izlizana" i devojke ih smatraju klišeima.

A ovo su prema istraživanju firme "OnePoll" neke od rečenica kod kojih se ženama "diže kosa na glavi"...

Anketa

Koja fraza vas najviše iznervira?

Recite nam, šta vi mislite, koja je najgora?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.