Otkrivanje preljube najgore pada onom koji je prevaren, a jedna devojka se postarala da presedne i preljubniku. Video koji je originalno objavljen an Fejsbuku, "obišao" je sve društvene mreže i pokazuje kako se jedna devojka osvetila dečku koji je varao ne sa jednom, već sa nekoliko drugih žena...

Nije samo to što je otkrila da sa drugim devojkama razmenjuje ljubavne poruke presudilo da se odluči na ovakav korak, već što je i nju spominjao u prepisci i to na krajnje bizaran način.

Zapravo, kako bi izazvao sažaljenje drugih žena, momak je napisao da mu je "zvanična" devojka preminula. Besna i povređena, odlučila je da preljubnika suoči sa dokazima, pa je tako odštampala celu njegovu prepisku za "ljubavnicama" i spakovala sve u poklon kesu i pružila mu.

Vidno obradovan momak je otvorio kesu upitavši šta mu je to spremila, a onda ga umalo nije strefila kap.

"Ko je to umro? Izgleda da sam ja? Jesam li ja mrtva? O čemu se radi?", čulo se na vio snimku kako ga pita, dok on nije mogao ni reč na izusti. Sedeo je skamenjen, u šoku. 

"Nemaš nikakvo objašnjenje? Evo, dalje joj pišeš da ti nedostaje i zoveš je da se vidite, ovoj koja misli da sam ja mrtva", nastavila je ona besno.

Videvši da nikakvo objašnjenje ovde neće pomoći, mladić je samo ustao i krenuo, dok je devojka dodala da ga je već spakovala i da može da se odseli.

Video je pregledao ogroman broj ljudi, a komentari na ovu nimalo prijatnu situaciju samo su se nizali:

"Izgleda kao da je video duha!", komenatrisali su korisnici Redita gde je ovaj video "završio".

"Mislim da je dečko u takvom šoku da vidim kako mu duša napušta telo", "Realno, iz ove situacije ne možeš da se izvučeš, šta je mogao da joj kaže?", zaključili su ljudi.

MONDO