"Mislio sam da je vijagra rešenje za moje probleme sa erekcijom, ali poslednji put kada sam koristio male plave pilule bilo je katastrofalno. Dobio sam 'sramotnu' erekciju koja nije htela da popusti u toj meri da nisam mogao da izađem napolje i pokupim decu iz škole", ovako je opisao svoje iskustvo sa najpoznatijim lekovima za potenciju, jedan Britanac koji je želeo da ostane aniniman.

On se obratio poznatom psihologu Didri, kolumnistktinji i saradnici tabloida "The Sun", tražeći savet kako da nastavi da ima seks, a bez tableta.

"U početku, bio sam zadovoljan rezultatima. Vijagra mi je pomogla da povratim samopuzdanje u spavaćoj sobi sa jednom divnom ženom o kojoj sam sanjao godinama", objasnio je ovaj muškarac.

"Ali, nedavno je sve pošlo naopako, desilo se da nisam bio naspavan pa sam uzeo veću dozu pilula kako se ne bih 'obrukao'. Rezultat je bila jaka glavobolja i erekcija koja nije popuštala satima. Zapravo, uzeo sam tri puta više nego što mi je lekar propisao."

Dalje u ispovesti muškarac otkriva da mu je 52 godine, a njegovoj ljubavnici 47. Zvanično je još uvek u braku, ali su supruga (50) i on već dve godine u jako lošim odnosima. Žive zajedno, ali ne dele krevet.

"Imamo sina i ćerku tinejdžere i dogovorili smo se oboje možemo da spavamo sa drugim ljudima, sve dok vodimo računa da budemo diskretni u našim aferama. Moja ljubavnica zna za ovaj dogovor i dolazila je kod mene na neobevezan seks kada mi je žena na poslu."

Problemi sa potencijom datiraju od ranije, a kako nije hteo da se "obruka" pred ljubavnicom, odlučio je da se "osnaži" vijagrom.

"Imao sam problema sa erekcijom sa svojom ženom, pa sam bio zabrinut da neću moći da se pokažem pred novom partnerkom. U početku sam uzimao vijagru samo kako bih bio siguran da sve funkcioniše", kaže i dodaje da je pilula magično "odradila posao" a on se osećao mlado i energično.

"Poslednji put kada smo ljubavnica i ja imali seks, imao sam utisak da mogu da produžim odnos u beskonačno i oboje smo imali neverovatne orgazme. Ali nakon što je otišla, ostao sam sa bolnom erekcijom koja satima nije popuštala. Bilo je užasno, nisam mogao da pokupim decu iz škole. Ostao sam kod kuće u krevetu pretvarajući se da me boli stomak", kaže ovaj muškarac i dodaje:

"Sada brinem da sam možda sebi naneo dugotrajnu štetu i da, ako ne mogu da uzmem vijagru, neću više biti u mogućnosti da imam seks. Nema šanse da će ljubavnica ostati sa mnom ako nisam u stanju da je zadovoljim", izneo je svoje brige ovaj muškarac.

Poslušajte lekara

"Uzimanje previše vijagre može da izazove jake glavobolje i nizak krvni pritisak. Veće doze takođe mogu da izazovu prijapizam, bolnu i dugotrajnu erekciju, što dalje uzrokuje oštećenje tkiva penisa. Najbolje je da se obratite svom lekaru i objasnite šta se dogodilo. Možda će vam predložiti neke druge opcije za lečenje", posavetovala ga je Didri.

MONDO