Komunikacija u seksu može značajno da podgreje atmosferu, ali i da je potpuno uništi, ako kažete nešto pogrešno. Ljudi su na Redditu podelili svoja iskustva – šta je najgore što što su čuli ili što su rekli tokom odnosa – čitajte i učite na tuđim greškama!

Korisnik ovog foruma koji je započeo temu o najgorim stvarima koje možete da kažete tokom seksa dobio je više od 10.000 odgovora, a neki od njih su stvarno neprijatni.

Jedna osoba je upozorila da je krajnje nepristojno da osobi sa kojom imate odnos kažete da ste imali bolji seks, a druga dodaje da pitanje "zar ne umeš da govoriš?" takođe kvari atmosferu.

Jedan forumaš je progovorio o neprijatnoj situaciji koju je imao sa svojom devojkom.

"Devojka mi je jednom rekla: ’Mmmm, kako je mekano’. Mislila je na moju kožu, ali morali smo da stanemo na minut dok nisam prestao da se smejem", napisao je.

Jedan momak prisetio se krajnje neprijatne situacije koju je imao sa svojom prvom devojkom.

"Kada mi je napokon skinula pantalone i uzbudila me, pogledala je u mene i rekla: ’O, samo je toliko veliki?’".

Ipak, čini se da ništa ne ubija raspoloženje kao kada tokom odnosa uzviknete ime druge osobe, u šta se uverio i jedan korisnik Reddita, poručivši: "Mrzeću sebe kad se otreznim".

Jedan muškarac otkrio je da je najneprijatnija stvar koju je čuo tokom odnosa "možeš li da pokriješ lice?".

Reči zaista mogu da dignu uzavrelu atmosferu do vrhunca, ali dobro pazite da vam se ne omakne nešto čime ćete pokvariti raspoloženje i sebi i partneru/partnerki.

(MONDO)