Nekada su naše bake delile savete "udvačama" da biraju muškarce koji izgledaju prosečno. Jer, ako je previše "ružan", taj će ih neprestano mučiti svojim kompleksima. Ako je, pak, isuviše lep i zgodan... pa, velika je verovatnoća da neće odoleti drugim ženama koje će mu se bacati pred noge. 

Jedan korisnica TikToka našla se u ovoj poslednjoj situaciji. Ponukana pitanjem koji joj na mrežama svi postavljaju, podelila je video koji je nazvala: "Kada ćemo videti ludački zgodne muškarce sa ženama prosečnog izgleda?"

Hejzel Mekbrajd, koja zaista izgleda "poprilično prosečno", objavila je ovaj video sa m mužem kako bi pokazala da je zaista udata za prezgodnog tipa, da isto tako ona izgleda sasvim "prosečno", ali i da bi odgovorila na pitanje koje su joj svi postavljali - da li se oseća nesigurno u braku? Mada je pitanje krajnje uvredljivo i površno,  kada vidite kakav je njen muž "dasa" neće vam biti toliko čudno šta druge zbunjuje...

Pogledajte kako ovaj par izgleda...

Neatraktivna devojka Tiktok/hazelmcbrideauthor

Iako fizički izgled nije nešto što bi trebalo da bude presudno pri odabiru "druge polovine", i svi veoma dobro znaju da su neki najduži i najuspešniji brakovi između partnera nejednake "privlačnosti", ipak nisu odoleli da ne pitaju - u čemu je tajna?

Hejzel je svima "zapušila usta" iskrenim odgovorom - to što je udata za muškarca kakvog bi svaka žena poželela nimalo joj ne smeta, niti je čini nesigurnom i ljubomornom. Naprotiv, njihova ljubav je jača nego ikada.

"Nemam problem sa samopouzdanjem. Toliko sam sigurna u našu vezu i u sebe."

Ovakav njen odgovor naišao je na brojne pohvale, a mnogi su komnentarisali i njen izgled...

"Ja ne vidim ženu prosečnog izgleda. Vidim dve prelepe osobe."

Jedan drugi korisnik TikToka je dodao:

"Možda mu je važnija unutrašnja lepota od izgleda…", na šta mu je Hejzel odmah "zapušila usta":

"Možda zato što je njegova ličnost 'prosečna', a moja je vanprosečno fantastična", rekla je duhovito.

MONDO