Psihološkinja koja se pretežno bavi emotivnim odnosima, otkrila je stvari koje žene rade, a koje odmah odvrate muškarce. Ona je na TikTok-u objavila svoje savete, u videu pod nazivom "Ne želim da loimim srca, ali radije bih da znate istinu".

"Da li ste se ikada zapitali šta odbija muškarca?", započela je.

"Kao stručnjak za odnose bukvalno sam videla stotine momaka kako pričaju o stvarima koje su ih na kraju naterale da pobegnu od nekoga ili ih je nateralo da uopšte ne jure nekoga", rekla je Kimberli.

Ona je na prvo mesto stavila činjenicu da muškarci odmah pobegnu ako primete da žena pokazuje preterano interesovanje za njih.

"Kao ljudi, naš mozak je bukvalno uslovljen da veruje da je nešto vredno samo ako je teško nabaviti. Bilo koji pokazatelj da vas nije teško dobiti - ako mu odmah uzvraćate poruke, tretirate ga kao prioritet pre nego što vam se zaista dokaže - muškarca definitivno odbija", objasnila je ona.

Potom je objasnila da je negativan stav žene takođe nešto što odbija muškarce. Oni primećuju na koji način se žene obraćaju konobarima, da li ogovaraju svoje prijateljice i pokazuje im da će takve žene imati isti stav i prema njima jednog dana.

Pogledajte:

Greške žena Tiktok/ask_kimberly

(MONDO)