Na društvenim mrežama se povela žestoka polemika zbog jednog tvita o preljubi. Korisnica Tvitera se požalila svojim pratiocima na nezgodnu situaciju u koju ju je dovela prijateljica i i zbog koje je bila prinuđena da raskine prijateljstvo…

"Drugarica je zahladnela odnos otkad nisam podržala to što je ženi svog ljubavnika poslala poruku gde joj obznanjuje svoj odnos sa njenim mužem dok je žena bila u porodilištu. Mislim da je to čak uradila neposredno posle porođaja, otprilike istog dana, i sad sam ja, je l’, loš prijatelj?", napisala je i pojasnila zašto je tako postupila:

"Ne mogu da odobrim orangutansko ponašanje, žao mi je. Pritom, nisam bila ni jednog trenutka ljuta na nju samo sam rekla da je to ružno i zlo ponašanje."

ljubavnik,-prepiska.jpg
Privatna arhiva 

Ova objava izazvala je polemiku na Tviteru čiji korisnici su podržali "drugaricu" koja je osudila ovakvo ponašanje. A bilo je onih koji su otišli korak dalje i pošteno "popljuvali" ljubavnicu…

"Nisi ti loš prijatelj, nego je ona mnogo loš čovek", "Jako ružno i nepotrebno ponašanje iskreno, dodala bih možda još i bezosećajno...ne treba ti takav prijatelj", "Ne zapravo, to je izgleda tip osobe koja se druži samo s ljudima koji će je u svemu podržati koliko god da je suludo i nikad kritikovati, a to ti ne treba u životu", pisali su tviteraši.

Jedan se dotakao i nesrećne žene, žrtve preljube i ovog bezosećajnog gesta.

"Isto kao što je toj ženi napravila vrlo sigurno havariju od života u takvom lepom momentu, identičnu stvar bi uradila i tebi čim bi joj stala na put u nekom momentu. Znam da ti je teško da prihvatiš sad, ali sutra će ti biti mnogo lakše što takva osoba nije više deo tvog života", napisao je ovak korisnik Tvitera.

MONDO