Nekome je potrebno dosta vremena da se zaljubi, za neke se romantične veze razviju iz prijateljstva, a nekoga ljubav pogodi kao grom iz vedra neba! U ovoj poslednjoj situaciji našao se ulični pevač po imenu Luk Silva iz Londona, koga je tokom nastupa očarala devojka koja je ispred njega vatreno plesala u providnoj mini haljinici.

Snimak sa nastupa i devojku koja zavodljivo vrcka objavio je na TikToku uz neobičnu molbu - da mu korisnici ove mreže pomognu da je pronađe!

"Molim vas, izvedite svoju čaroliju i pomozite mi da je nađem", zamolio je pevač svoje prijatelje na ovoj mreži, a ovi su se odmah "bacili na posao".

Kako je u današnje vreme, zahvaljujući društvenim mrežama, gotovo nemoguće sakriti identitet, tako su tiktokeri bez mnogo muke otkrili identitet ove zavodnice.

Muzičar traži devojku sa snimka Tiktok/@lukesilvamusic

Reč je o devojci po imenu Lilirouz Meken, a koja je baš te večeri slavila 18. rođendan. iskusni korisnici mreža su po odeći i njenoj pratmnji koja se vidi na snimku zaključili da je reč o nekoj proslavi, zasukali su rukave i tražili po tagovima koje te večeri u Londonu slavio. Ubrzo su je našli na Instagramu gde je objavila sliku u identičnoj haljini koja nije mnogo ostavljala mašti. 

Sudeći po njenim snimcima i slikama sa mreža, devojka se bavi plesom, ili bar amaterski, a da li je Luk pozvao na sastanak i da li je pristala, još uvek nije poznato...

MONDO