Taman kada smo pomislili da smo sve bizarnosti, svađe i neočekivane situacije videli na svadbama, eto nove. Buduća mlada objavila je fotografiju torte, a verovatno ni sama nije očekivala kakav će haos izazvati.

Ona je otkrila da želi da uštedi što više novca za svoje venčanje, pa je odlučila da napravi tortu u koju neće ništa uložiti - osim svog truda.

Pokazala je da priprema lažnu svadbenu tortu, i to od pene i fasadnog materijala. Objavila je fotografiju na Reditu i napisala: "Da li je još neko probao lažnu tortu od pene i fasadnog materijala?".

Ova objava je ubrzo dobila niz negativnih komentara, a većina korisnika pisalo je maltene isto. Neki su sumnjali da mlada zapravo nema novca za tortu, sugerišući joj da bi trebalo da bude iskrena.

Ideja lažne torte je gotovo sve izrevoltirala, osim jedne žene.

"Očajnički potez", "Nešto bizarnije nisam video", "Ovo je samo za slikanje ili grešim?", "Pa zašto baš na torti da štediš?!", "Bolesno", "Za svadbu? Previše je...", glasili su samo neki od komentara.

Ipak, samo jedna korisnica stala je u odbranu buduće mlade.

"Ljudi vole velike torte, ali ne i njihovu cenu. Nema ništa loše u tome da imate lažnu tortu i poslužite kolače, to je zapravo sasvim u redu. Ovo je savršen način da uštedite novac", napisala je.

(MONDO)