Da li je vaš partner zaista vaša sudbina? Pronalaženje "pravog" nije nimalo lako, neko provede ceo život u potrazi za takvom, savršenom osobom, a možda nije ni primetio da mu je ona "iskliznula" kroz prste... Psiholozi kažu da postoji sigurni znaci koji ukazuju na to da vam partner zaista odgovara i da sa njim možete da izgradite dugu vezu i uđete u brak.

1. Uspevate brzo da se pomirite

Veoma je teško zamisliti bilo kakvu vezu bez sukoba, ali nije uvek lako pomiriti se i nastaviti dalje. Siguran znak da se vi i osoba "čujete" i, što je najvažnije, razumete, jeste sposobnost brzog pronalaženja kompromisa i brzog prihvatanja. Kada je osoba previše usredsređena na sebe, teško joj je da napravi prvi korak i prizna da je pogrešila. Ako je vaša voljena osoba uvek spremna da prizna da nije u pravu ili stalno traži načine da reši problem, sa takvim partnerom možete bezbedno da gradite budućnost.

2. Ne osećate da ste pod stresom u vezi

Psiholozi jednoglasno kažu da je udobnost u vezi izuzetno važna, kada je svaki od partnera ima jednaka "prava"  ne plaši se da iznese svoje mišljenje. Samo u ovom slučaju može da se govori o zdravom odnosu. Kada vaša srodna duša može da vas prihvati bilo kakvi da ste, možete da budete siggurni da ste joj zaista važni. U takvom slučaju je velika verovatbnoća da se veza završi brakom.

3. Delite ista interesovanja

Ne radi se o tome da se slepo slažete sa svime što vaš muškarac kaže i radi, već da ga zaista vidite kao srodnu dušu, čija su vam interesovanja i hobiji bliski. Neverovatno je teško slagati se sa osobom koja troši ogromnu količinu vremena na hobi, a koji vi pritom ne podnositei. Nećete moći dugo da ostanete u takvoj vezi i zato je toliko važno da odmah shvatite kakav je vaš izabranik i šta ste spremni da trpite. Ovo pravilo funkcioniše i u suprotnom smeru – vaš muškarac ne treba da pokušava da vas ubedi da promenite sebe i odustanete od svojih interesa.

MONDO