Jedan od najlepših trenutaka između muškarca i žene koji su u ljubavi, ali i najromantičnijih, jeste prosidba. Maštovitost partnera i odabir mesta igraju važnu ulogu. A u poslednje vreme sve učestalije prosidbe se upravo događaju u Mostaru, tačnije ispod Starog mosta. Mesto je samo po sebi posebno, a još kada se u njegovoj blizini dogode ovakvi momenti ljubavi, dodatno cela atmosfera postaje kao iz bajke.

Nedavno je jedan video na društvenoj mreži TikTok oduševio mnoge, a koji je objavila jedna srećna verenica po imenu Dina Rogalo. Na snimku može da se vidi kako njen mlađi brat donosi prsten njenom dečku nakon čega on ubrzo pada na kolena i prosi je.

porsidba mostar tiktok/@rogonjaa

Za to vreme, usputni prolaznici i turisti su stajali na mostu i pružali podršku, dok je njihova porodica držala transparent sa natpisom "Dina, da li želiš da se udaš za mene?". Ova devojka nije krila emocija i ubrzo je skočila u zagrljaj, sada već svog verenika.

Takođe, još jedan snimak ispod Mostarskog mosta je primer savršenog iznenađenja. Baklje i tradicionalni skok sa mosta su bili neizostavni deo ove prosidbe. Komentari koji su usledili bili su puni oduševljenja, dok je jedan od njih glasio: "Što se meni ovo ne desi?"

Pogledajte kako je to izgledalo i možda dobijete inspiraciju kako da zaprosite svoju devojku:

Mostar  instagram/mostar.forever

 (MONDO)