Brazilski "Hju Hefner", maneken Artur Urso uživa u svim mogućim blagodetima koje mu život pruža, vodeći se onom parolom " jedan je život" ili možda "što možeš danas ne ostavljaj za sutra".

A trenutno ga muči to da li će moći bez ikakvih kompliklacija da izgradi ogromno imanje za sebe i svojih osam žena, nakon što su mu komšije na zidu ispisale uznemirujuću poruku.

Ovaj maneken je prvi put dospeo u žižu javnosti kada je otvoreno protestvovao o monogamiji i pričao o seksualnoj slobodi. Prvobitno on je imao devet žena, ali je jedna od njih ipak odlučila da zauvek napusti ovu nesvakidašnju zajednicu. Međutim, on tu ne želi da stane pogotovo jer je oduvek maštao da ima deset žena.

"Sve one zahtevaju pažnju, nežnost i seks kao deo svakodnevnog života", rekao je on.

Artur kaže i da računi koje svakdonevno prave njegove ljubavnice mogu da budu veliki, ali on tvrdi da može da podnese troškove svog velikog domaćinstva. Međutim, javio se mnogo veći problem za njega. Taman kada je poželeo da stavi završni pečat na svoje imanje u Kaliforniji, nazivajući ga "kućom slobodne ljubavi", naišao je na prvu prepreku, tačnije osudu.

Na zidu ograde osvanula je poruka: "Demonska porodico, odlazite, niste dobrodošli", što govori da lokalni meštani nisu nimalo zadovoljni svojim komšijom i da bi to moglo da im poremeti njihov dosadašnji način života.

poruka na zidu
Instagram/Screenshot/arthurourso 

Kao odgovor na škrabotine, rekao je da samo želi "mir“ i da ne čini ništa loše drugima time što gradi dom za sebe i svoje žene.

"Saznaću ko je to uradio i preduzeti odgovarajuće korake. Samo želimo da živimo u miru", rekao je Urso za kraj.

(MONDO)