Prevara ume i te kako da zaboli i da ostavi trajne posledice, kao što su manjak poverenja u budućnosti ili depresija, a kako i na koje načine partneri znaju da je skrivaju su razni, a neki čak i genijalni. U tim situacijama nekim ljudima mašte nimalo ne nedostaje, ali ni glume, pa im kao znak umeća za dobro pretvaranje i laganje treba dati Oskara.

Međutim, sva lepota i čar jednog odnosa nestanu kada se ona otkrije. Nekoliko žena otkrilo je na Tviteru najveće laži njihovih, sada več bivših partnera koji će neke ostaviti bez teksta, a druge slatko nasmejati.

Pa tako, jedna devojka je uhvatila svog partnera kako je obrglio drugu devojku oko struka na sred žurke, a koji je tvrdio da ju je samo pridržavao jer ima multipla sklerozu. Druga devojka je saznala da je partner vara sa novom ženom, tačnije pod izgvorom da ide na odmor, gospodin se oženio i otišao na medeni mesec. A najviše smeha su izazvala dva komentara još dve prevarene devojke:

"Rekao mi je da je usvojio dete jer ja nisam mogla da zatrudnim. Poverovala sam mu jer je bio veoma ozbiljan. Onda sam saznala da je u braku već tri godine i da se njegova žena porodila, a to je zapravo njegove dete", glasio je prvi.

"Uhvatila sam bivšeg u sobi sa drugom devojkom, nakon čega mi je rekao da me moje oči varaju i upitao - kome ću više da verujem, njemu ili svojoj imaginaciji", glasio je drugi, dok je treća rekla kako ju je bivši ubeđivao da mu je neko bacio crnu magiju, te da nije mogao da se suzdrži od varanja.

(MONDO)