Seks je i dalje za mnoge tabu tema, iako mnogobrojni stručnjaci često ističu koliko je važno da se o njemu razgovara. Ponekad nas je sramota da pitamo prijatelja ili čak partnera, pa se oslanjamo na dobro poznatu sveznalicu - Gugl. Da li vas iznenađuje podatak da ljude najviše zanima gde se nalazi G-tačka? Prema najnovijem istraživanju jednog svetskog brenda prezervativa, ovo su najčešća pitanja o intimnim odnosima na Guglu:

Gde je G-tačka?

Postojanje G-tačke još uvek je sporno. Pojedini tvrde da stimulisanje G-tačke dovodi do savršenih orgazama, dok neki istraživači kažu da ona uopšte ne postoji. Za one koji veruju, G-tačka je smeštena na prednjem zidu vagine (prema stomaku), na dubini od 5 cm. Pri dodiru, ovo mesto treba da se oseti kao zadebljalo i sunđerasto. Pojedini veruju da je G-tačka produžetak klitorisa prema vagini.

Kako da žena doživi orgazam?

Svaka žena je drugačija i voli drugačije stvari. Generalno, većina žena ne doživi orgazam tokom penetracije, pa ako želite da žena doživi orgazam, onda mislite na predigru, predigru i predigru! Oralni seks, prsti, vibratori, što duža predigra i veći fokus na klitoris.

Da li mogu da se oslobodim herpesa?

Ne postoji lek za herpes koji bi vam pomogao da ga se oslobodite zauvek. Međutim, možete koristiti lekove pomoću kojih ćete kontrolisati simptome čime ćete smanjiti mogućnost da herpes prenesete partneru.

Kako da se oslobodim genitalnih bradavica?

Ne smete da pokušavate da tretirate genitalne bradavice kod kuće. Odmah se javite lekaru specijalisti kako bi vam postavio tačnu dijagnozu i terapiju. Lekovi moraju biti namenjeni baš za intimne delove, a lekar vam može preporučiti i krioterapiju. Isto tako, pauzirajte sa seksom dok se bradavice sasvim ne povuku.

Kako da na prirodan način povećam penis?

Ne postoji način da vaš penis postane veći bez operativnog zahvata koji će izazvati značajnu štetu. Preskočite sve čudne domaće lekove i vežbe i radite na prihvatanju činjenice da veličina zaista nema veliki efekat na izazivanje seksualnog zadovoljstva kod vaše partnerke. Ako zaista želite dublju penetraciju onda birajte poze kao što je "doggy", prenosi crnobelo.rs.

Kako da izmerim penis?

Postoje dve mere penisa, veličina kada jeste i kada nije u erekciji. Kako biste ga izmerili kada nije u erekciji, jednostavno obratite pažnju da vam nije previše hladno, a potom prislonite metar na koren penisa, pri samom abdomenu. Prosečna dužina penisa u ovakvom "stanju" je 8 – 9 cm. Za vreme erekcije ponovite isto i izmerite penis u erekciji. Prosečna dužina je oko 12 – 13 cm.

Koliko dugo traje seks?

U zavisnosti od toga šta podrazumevate pod seksom. Predigra se isto tako treba smatrati delom seksa, pa on može trajati koliko želite. Međutim, prosečno trajanje penetrativnog seksa je oko osam minuta. Odlično je da provedete duže vreme u predigri.

(MONDO)