Posao stripera se mnogima čini veoma zabavnim, lakim, ali i bezbednim, pogotovo što se društvo vodi mišljenjem muškarca kao oličenje snažog i jačeg pola. Međutim, realnost je drugačija. Njihov posao ponekad zna da bude veoma naporan i nelagodan.

Šta se zapravo krije iza kulisa i sa kakvim se sve problemima susreću striperi, pokušao da je odgovori jedan od članova poznate grupe "Dreamboy", Pjej Finč. On je u ovom poslu više od 10 godina, a njegova grupa, veoma popularna u Velikoj Britaniji, rado je viđena na mnogim proslavama, slavljima i devojačkim večerima.

Ovaj mladi striper osvrnuo se na ponašanje gostiju, tačnije žena na zabavama, a kako se može zaključiti iz njegove priče, više puta se našao i neugodnim situacijama.

"Bilo je momenata kada su vikale 'Skidaj sve' dok su bacale grudnjake na nas. Ako izađemo u tu gomilu, žene će pokušati da nas zgrabe ili ogrebu, ponekad i ugrizu", rekao je on i dodao da plaćen nastup ne znači da su oni "komad mesa".

Govoreći za strane medije, mladi striper je sve više otkrivao drugu stranu medalje svog posla. Pa tako, devojke su znale da dođu i iza bine kako bi ih pozdravile, ali i dodirivale.

"Da je obrnuto, odnosno da ja to isto učinim ženi, verovatno bih odmah bio uhapšen ili samo udaljen iz kluba", dodao je i istakao da žene na zabavama mogu da budu puno gore od muškaraca, kao i da alkohol ima jedan udeo u tome. Istakao je da je njegov posao kao i svaki drugi, profesionalnu mu pristupa i ne meša ga sa privatnim.

Grupa je inače osnovana 1986. godine i sve do danas održavaju se redovne subotnje noćne predstave po celoj Velikoj Birtaniji. Radi se o dvosatnim grupnim nastupima profesionalnih plesača i pojedinih stripera koji rade čak sedam dana u sedmici.

(MONDO)