Snimci koji opisuju sasvim obične situacije iz života uvek postanu viralni. Nakon spiska koji detaljno opisuje kako prepoznati Srbina, pojavili su se snimci devojke koja imitira Balkance na prvom sastanku. Šejla je iz Bosne i Hercegovine, a godinama živi u Belgiji. Aktivna je na TikTok-u i svoje pratioce često nasmeje komičnim imitacijama koje dočaravaju život na Balkanu.

Sada je kroz dva snimka opisala "Prvi dejt s Bosancem", koji broje hiljade pregleda. U prvom snimku je opisala situaciju iz kafića i pokazala kako Balkanac "mora da se pozdravi sa svakom osobom koja uđe u lokal". Potom je navela da je nazdravljanje sa gostima neizostavna stavka, kao i pušenje cigareta.

Šejla 1 TikTok/sejlatheyugo

U drugom snimku je pokazala kako izgleda kad Balkanac stigne. Prvo što uradi jeste da sve izvadi iz džepova - mobilni, cigare, novčanik, ključeve od automobila, a zatim nervozno trese nogu i češka se po glavi. Najzanimljiviji deo nasmejao je mnoge - svi su bili na korak do profesionalne fudbalske karijere. Tačnije, da se nisu povredili, bili bi novi Mesi.

Ovi snimci su naišli na niz komentara, a većina ljudi se složila da to u stvarnosti zaista tako izgleda. Pogledajte drugi snimak koji se svima dopao:

Šejla 2 TikTok/sejlatheyugo

(MONDO)