Savana Čapin (28) udala se za Krisa (44) pre nešto više od godinu dana, ali od tada se suočava sa mnogobrojnim prozivkama i uvredama. Kako kaže, mnogi govore da je njen suprug samo želeo "klon svoje ćerke", dok ona uporno dokazuje da je reč o pravoj ljubavi. Savana je samo sedam godina starija od svoje poćerke Tizi i kako kaže, najbolje su prijateljice.

"Tizi je u početku bila jako razočarana. Razumela sam, jer da sam ja bila Tizinih godina i da je moj tata doveo kući devojku koja je po godinama bliža meni, bila bih ljuta", kaže Savana koja je sa Krisom više od četiri godine. Savana je radila kao frizerka u Krisovom salonu, u vreme kada se on razvodio.

Ne krije da je u istom periodu izlazila iz veze i da joj prijala svakodnevica koju je provodila sa Krisom. Kolege i prijatelji su je prozvali "rasturačicom brakova", a Krisa da je "bolestan". Razlog je najpre bio razlika u godinama, a potom i to što je Savana skoro identična kao njegova ćerka Tizi.

Ipak, Savana i Tizi su postale najbolje drugarice. Zajedno su radile u salonu i shvatile da imaju ista interesovanja - isti ukus za modu, obožavaju plavu kosu i svoju sličnost rado pokazuju na društvenim mrežama. Savana i Kris ističu da su "bomabrdovani mržnjom u komentarima ispod zajedničkih slika". "Mi smo samo jedna velika porodica. Nije važno šta ko kaže. Srećni smo i to je sve što je važno", rekla je Savana.

(MONDO)