Za Brazilca i manekena Artura Ursoa (37) poligamija je najbolja stvar koja mu se desila u životu. On ima šest žena i svakoj se trudi da udovolji. Za njega bi se moglo reći da ima veoma "gust raspored". Naime, Artur ima nedeljni raspored za intimne odnose i svaki dan mu je unapred isplaniran.

Kako bi svaku ženu ispoštovao i zadovoljio u krevetu, ovaj brazilski poligamsita se striktno pridržava rasporeda, a što mu omogućava i mir u kući! Kako kaže, sve sve zavisi od njihovih preferencija i dostupnosti.

"Sa toliko divnih žena pored sebe i toliko obaveza, morao sam da se bolje organizujem. Zato sam napravio ovu tabelu da ih podsetim ko je sledeći na redu za maženje i paženje", objašnjava Artur.

Ponedeljak je Arturu rezervisan za odmor. Međutim, ako ima energije i oseti uzbuđenje, videće da li je neka od njegovih šest žena spremna za akciju u krevetu. Utorak je rezervisan za njegovu prvu suprugu Luanu Kazaki.

"Ona je sa mnom zauvek, ona je moja prva žena, i zato je utorak sav njen" priznao je.

Sredom i četvrtkom, Emelli i Valkuiria su sledeće na redu. Kasnije tokom nedelje, Artur uživa sa Olindom i Marijanom. I za kraj nedelje, supruga Amanda ima romantičan dan sa svojim mužem samo za sebe.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Artur sa svojim ženama:

Instagram/Screenshot/arthurourso Artur Ourso

 BONUS VIDEO:

KOJE SU OPTIMALNE GODINE ZA STUPANJE U SEKSUALNE ODNOSE? "Deca su OTUĐENA, gubi se EMOCIJA i KOMUNIKACIJA! Prerano ulaze u odnose" Kurir TV

 (MONDO)