Još jedna "svekrva iz pakla". Da ni praznici ne pomažu mnogim svekrvama i snajama da poboljšaju odnose, dokazuje snimak koji je postavila jedna žena. Preplavio je društvene mreže, a reč je o novogodišnjoj čestitki koju je snaja dobila od svekrve. Malo je reći da je bila šokirana, pa je odlučila da je pokaže svima.

U snimku se vidi čestitka sa ilustrovanim pticama i unapred ispisanom porukom. Ipak, kada je snaja otvorila čestitku, videla je da je svekrva stavila spisak svega onoga što je potrošila na sina i njegovu suprugu. "Dakle, ovo je moja svekrva. Ovaj video želim da podelim sa vama samo kako bih vas posetila da nema uvek potrebe da dobijete ili poklanjate božićni poklon", rekla je.

"Umesto da samo kaže da ne može da kupi poklon ili da je ove godine dala više nego dovoljno, poslaće čestitku. A u njoj će napisati sve račune koje je platila za nas i dodati 'Srećan Božić'", dodala je ova žena, ne krijući bes zbog "poklona".

Ona je otkrila kako im je svekrva ustupila finansijsku pomoć nakon što su ostali bez posla, ali i da nije mogla da odoli da ih ne podseti na to. Njen video ima više od 1.000 pregleda, a brojni su osudili njenu svekrvu što ih podseća na svoju pomoć. Pogledajte kako čestitka izgleda:

DA LI JE OVO NAJGORA PRAZNIČNA ČESTITKA IKADA?! Žena celom svetu pokazala šta joj je SVEKRVA poslala i nikom nije bilo SVEJEDNO! TikTok

BONUS VIDEO:

Poklon za ljubavnicu TikTok/shannonhillnews

(MONDO/T.V.)