Stefani Bakman i Semi Novakovski su identične bliznakinje, u svakom smislu. Ne samo što izgledaju potpuno isto, već su i svoje muževe upoznale istog dana 2014. godine. U isto vreme su zatrudnele, a potom postale komšinice koje žive u identičnim kućama. Danas rade zajedno u klinici za estetsku hirurgiju, ali na društvenim mrežama su stekle veliku popularnost.

Redovno dele duhoviti sadržaj, a jedan snimak je privukao najveću pažnju. "Da li će naši muževi izabrati pravu ženu? Ponovo smo ih testirale", napisale su u opisu snimka. Obukle su se različito i zadale zadatak partnerima - da ih prepoznaju dok su im okrenute leđima.

"Naši glasovi su veoma slični, gotovo identični. To je stvar po kojoj nas najmanje raspoznaju", rekle su. Džonatan i Džejk su zadatak obavili uspešno! "Naravno da postoje neki ljudi koji ne razumeju zašto želimo da budemo toliko slične, a znamo da je to definitivno teško za razumeti, posebno ako nemate blizanca", objasnila je Stefani. "Ako neka od nas odluči da ima više dece, nadamo se da ćemo ih ponovo imati u isto vreme", rekle su bliznakinje. Pogledajte kako je test izgledao:

bliznakinje testirale muževe instagram/toxtwins

BONUS VIDEO: Najlepše bliznakinje na svetu

Najlepše bliznakinje na svetu Instagram/clementstwins

(MONDO/T.V.)