Koliko puta vam se desilo da se zaljubite u nekoga, a ta osoba vas ne želi? Zrela osoba bi sebi postavila jasno pitanje: “Zašto bih ja takvu osobu uopšte želela?” Međutim, ima i onih koji su uporni, čak i previše, do te mere da zaljubljenost pređe u opsesiju...

"Ono sa čime se srećemo u svakodnevnom životu, jeste da, bilo muškarci, bilo žene, uvek nekako ti koji nas neće budu interesantniji, naročito u mlađim godinama", započela je Divna Milovanović koja se na svom kanalu bavi muško-ženskim odnosima. Dodaje da ipak postoji nada, tačnije trikovi uz pomoć kojih ćete se drugoj strani dopasti. Nužno je pravilo da vas osoba ipak dovoljno hoće, inače ne vredi forsirati nešto što ne ide.

"Neki nas prosto neće i sa tim treba da se živi i što smo zreliji lakše se sa time pomirimo i prihvatimo to. Ali ako postoji bilo kakva vrsta dvoumljenja od strane druge osobe, gde ipak postoji mali procenat šanse da nas osoba hoće, onda možemo nekim stvarima da postignemo", nastavila je Divna.

Ističe da iako je u pitanju jedan vid manipulacije, ipak treba da razlikujemo crne od belih. Bele su te koje nikome ne štete, a crno su koje za cilj imaju da nekog povrede i kontrolišu drugu osobu.

"Ako govorimo o nekome koga srećemo i imamo utisak da nas ne primećuje, obično se tu zapravo postavlja pitanje - Kako se mi ponašamo u društvu te osobe? Ja kada pričam sa nekim, uvek mi kažu ‘Uvek me hoću oni koje ja neću’, ja uvek postavljam pitanje kako se ponašaš. Često se desi da iz prevelike želje da se nekom svidimo, počnemo da se ponašamo na način koji nije privlačan, preterano se trudimo. Taj preteran trud uglavnom izaziva kontra efekat", objasnila je Divna i dodala da bi u tim situacijama osobe trebalo da budu opuštene.

"Budi to što jesi, jer tako se najviše dopadnemo ljudima. Ja sam uvek za davanje znaka, ali često žene uzmu sve u svoje ruke i muškarci praktično nemaju šta da urade, nego jednostavno da sede i čekaju. To ni jednim ni drugima nije privlačno na duže staze", zaključila je na kraju.

BONUS VIDEO:

Anketa Ljubav ili karijera MONDO

 (MONDO/T.B.)