Slavni glumac gostovao je u TV šou programu Elen Dedženeris gde je ispričao kako je zaprosio svoju suprugu Amal Alamudin.

Džordž Kluni je bio iskren i rekao je da nije sve bilo kako je zamislio, naročito nije bilo romantično i lako. "Trebalo mi je pola sata da je nagovorim da se uda za mene", rekao je.

Takođe, Amal, objašnjava Kluni, nije odmah razumela šta njen dečko želi jer nikada nisu pričali o braku, tako da je bila šokirana.

"Amal se vrćcala iz Londona, pripremio sam večeru, pustio muziku, sakrio prsten", priča Kluni kako je sve počelo.

Međutim...

"Amal je posle večere ustala da opere sudove, što inače nikada ne radi! Pošao sam za njom i rekao joj da mi doda upaljač za sveću koja se ugasila. Slagao sam da je upaljač iza njenih leđa. Kada se okrenula videla je kutijicu s prstenom."

"To je prsten", rekla je Amal, ali nije odmah shvatila da je reč o vereničkom prstenu. Zato je Kluni ipak morao da klekne i kaže šta ima.

"Rekao sam joj da ne mogu da zamislim život bez nje, a ona je samo stajala i gledala me. Sve to je trajalo pola sata!", požalio se glumac.

"Na kraju sam joj rekao da požuri sa odgovorom jer ne mogu više da klečim, ipak imam 52 godine i mogai bih da iščašim kuk!", našalio se na soj račun.

Nastavak znamo. Venčali su se u Veneciji i živeli, nadamo se, srećno do kraja života.

Međutim, moglo je i ovako da bude, kao u ovoj foto galeriji:

undefined Prosidbe