Vreme za akciju!

DA SVE PUCA OD STRASTI: Ovi dani su IDEALNI za ljubav!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte nedeljni ljubavni horoskop!

Vaš horoskopski znak diktira kakva će vam biti čitava ova nedelja!

Pročitajte naš detaljni nedeljni horoskop, a pogledajte šta vam je zapisano u zvezdama za period od 20. do 27. jula kada je u pitanju ljubav!

Ovan

Ne dozvolite da vas "proguta" posao! U sredu vas očekuje nova informacija o osobi za koju ste zainteresovani. Od četvrtka, do kraja nedelje, probajte da usporite malo, dozvolite stvarima da se same razviju. Nedelja će biti najbolji dan za "akciju"!

Bik

U ponedeljak, sve će vam biti baš kako bi trebalo. Ali u sredu, pripazite se svađe sa osobom do koje vam je stalo. Ostatak radnih dana su zgodni da isprobate nešto što niste do sada, ili se odlučite na neki hrabar korak kada je u pitanju ljubavni život. Nedelju, međutim, posvetite samo sebi, odmorite se i napunite energijom.

Blizanci

U utorak, sredu i četvrtak, bićete na vrhuncu svojih "moći"! Na vašem putu nalazi se nova, sveža ljubavna energija. U petak će ona možda biti i prejaka, pa pazite da ne budete napadni, to može da rastera ljude do kojih vam je stalo. Čim bude došao vikend, bićete smireniji i vedriji, u potpunom balansu.

Rak

Pripazite šta pričate, Rakovi, početkom nedelje je velika mogućnost za nesporazume! U sredu i četvrtak bićete osetljiviji nego inače, i stavite partneru, ili simpatiji, do znanja da vam je potrebna nežnost, a ne avantura ili provod.

Lav

Pred vama je dobra nedelja kada je u pitanju ljubav, ako budete mogli da duboko udahnete i dobro razmislite pre nego što progovorite. Sve će biti super ako budete bili strpljivi, naročito u utorak, sredu i četvrtak. Ako niste sigurni šta osećate, trenutak da poslušate svoj unutrašnji glas biće u petak i subotu.

Devica

Ako trenutno niste u vezi, početak nedelje biće trenutak da pošaljete tu poruku, zakažete taj "dejt" ili jednostavno upoznate nekog zanimljivog. Sredu i četvrtak iskoristite za viđanje sa prijateljima ili završavanje obaveza, jer vam to nisu idealni dani za ljubav. Ako ste u vezi, pripazite se rasprava krajem nedelje, moguće je da će ono što mislite i osećate partner pogrešno protumačiti.

Vaga

Ponedeljak nije vaš dan, Vage! Imaćete želju da sve bude harmonično, ali okolnosti jednostavno neće biti na vašoj strani. Ne odustajte, stvari će biti mnogo bolje već od srede! Ove nedelje vi ćete biti i velika podrška bliskoj osobi koja ima ljubavnih problema, pa budite u pripravnosti da date svoje najbolje savete. Vikend je idealan da se posvetite svom ljubavnom životu.

Škorpija

Bićete u gužvi, a vaše strpljenje i sposobnosti početkom nedelje biće stavljene na test koji ćete sjajno "položiti"! Ako živite zajedno sa partnerom, sreda je dan kada su moguće svađe, ali ne brinite, već u četvrtak popodne, sve će biti u redu. Ako niste u vezi, znajte da ćete ove nedelje biti jednostavno magnetično privlačni nekoj osobi koja još uvek nije spremna da vam to i kaže.

Strelac

U ponedeljak i utorak, na umu će vam biti posao i mogući novčani problemi. Utorak i četvrtak su vam idealni dani za svaki vid komunikacije, pa ako imate nešto da kažete partneru, učinite to tada. Slobodni, kraj nedelje je vaš trenutak da krenete u "lov", i upoznate nekog novog.

Jarac

Ove nedelje, vi jednostavno blistate, zašto biste to krili? Možda ćete brinuti zbog novca u sredu, ali neka to ne zaokupi vaše misli, iskoristite činjenicu da je odlična nedelja za nove ljubavne avanture.

Vodolija

Vaša energija neće biti idealna za ljubav sve do utorka uveče, zbog čega će vas romantična "pitanja" možda učiniti umornim ili će vam biti dosadna. Od srede, sve kreće u pozitivnijem smeru, ali budite oprezni, ova nedelja je bolja za zbližavanje, saosećanje i "duboke" razgovore, nego za strast.

Ribe

Sve do četvrtka, bićete previše zaokupljeni drugim stvarima, da biste razmišljali o ljubavi. Kraj nedelje je idealan za vas, imaćete više energije, i obratićete pažnju na nekoga kome se dopadate. Ako ste u vezi, vikend je trenutak da osmislite dva "lenja" dana kod kuće, samo vas dvoje!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi