Obratite pažnju!

Devičanske, mesnate... Ove 4 vrste vagina se MUŠKARCIMA NAJVIŠE SVIĐAJU

Autor Maja Gašić

Sada će vam možda neke stvari biti mnogo jasnije...

Izvor: YouTube/Layla Martin

Kao što postoje određeni oblici i veličine muških polnih organa koje žene preferiraju, tako i jači pol ima omiljene vrste vagine.

Na ovu temu urađeno je nekoliko studija, a zaključci do kojih su seksolozi došli, jeste da postoje četiri vrste koje su im najprivlačnije. Evo o kojima je reč...

1. Sa "mesnatim" usminama

Ovakav ženski polni organ je izuzetno mek na dodir i spada u najomiljenije među muškarcima. Osim što su privlačne vizuelno, bonus je što kod ovih vagina sluzokoža često nešto masnija, što seksualni odnos čini prijatnijim. Takođe, pojačana maljavost je neuobičajena na ovakvim usminama, što je takođe plus. 

2. "Devičanska"

Naravno, ovde je reč vagini koja se često naziva "uskom". Zidovi ovakvog ženskog polnog organa su izuzetno zategnuti, pa je tako trenje tokom seksa veće a samim tim, čin daleko uzbudljiviji za oba pola. Dodatno, zbog zategnutosti muškarci imaju utisak da su u krevetu sa ženom koja nije imala veliki broj seksualnih partnera, što većini imponuje.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

3. Uvek "spremna"

Muškarci vole da vide da žena reaguje na njih, čak i kada ne posvećuju mnogo pažnje predigri. Vagina koju nazivaju "uvek spremnom" jeste ona kod koje se vrlo brzo luči vaginalna tečnost, što je znak seksualnog uzbuđenja. Bitno je i da je glatka, a poželjno i uzana. 

4. "Koščata"

Ovakav polni organ često imaju vrlo mršave žene. Vaginalni mišić im je najčešće vrlo zategnut, usmine manje veličine, što muškracima najčešće stvara iluziju da je njihov ud veći. I, logično, to im je privlačno.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi