Priča za film!

ŽENA GA JE OSTAVILA, NAŠAO JE DRUGU: Sad nju vara s trećom, a tek da vidite s kim... U velikom je problemu!

Autor Nataša Petrović

Jedan muškarac zatražio je savet zbog svog užasno zamršenog i komplikovanog ljubavnog života... Šta biste vi uradili na njegovom mestu?

Žena ga je prevarila i otišla sa njegovim najboljim prijateljem pre deset godina. Mislio je da se od toga nikada neće oporaviti, ali je godinu nakon toga upoznao sadašnju parnterku preko prijatleja i još uvek su zajedno. On je u tom trenutku imao 46, a ona 41 godinu i bili su srećni nekoliko godina.

Međutim...

Na odmoru u Španiji pre tri godine upoznali su bračni par, ljude sa kojima se i dalje druže i kako se ispostavilo, koji žive u njihovoj blizini. Međutim, muškarac je doživeo moždani udar, a žena je nastavila da se brine o njemu.

"Međutim, nas dvoje smo počeli da idemo na kafe i zaljubio sam se u nju posle nekoliko meseci. Jednog dana me je poljubila i završili smo u krevetu. Seks je bio sjajan. Naša veza se nastavila i narednih nekoliko godina. Međutim, moja žena je saznala za to prošlog meseca i sve je otišlo dođavola, možete da zamislite njenu reakciju", požalio se jedan muškarac kolumnistkinji Didre Sanders sa portala The Sun.

Njegova žena je, kako kaže, svima ispričala da je on varao, ali ne želi da se razvede od njega, iako joj je on to ponudio.

"Osećam se kao da se gušim. Želim da budem sa svojom sjajnom ljubavnicom, i ona sa mnom, ali žena me sada nadgleda 24 sata dnevno".

Kolumnistkinja je ovom muškarcu, koji se našao u ozbiljnom ljubavnom problemu, rekla da, ukoliko i on i njegova ljubavnica nisu spremni da plate cenu svoje ljubavi, onda sve to ostaje samo na nivou maštarije.

S obzirom na to da je u svom pismu istakao i da ne želi da povredi svoju ženu, Didre mu je poručila da ne može da bude sa ljubavnicom, a da ne povredi partnerku.

"Jesi li spreman na to? Ako nisi, bolje prekini svoju aferu i radi na tome da popraviš odnos sa ženom", poručila je.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.