Seks

NJEN MUŽ JE SPAVAO SA OKO 1.000 ŽENA, A ONA PORUČUJE: To je moja prednost!

Autor Nataša Petrović

Seks kolumnistkinja otkriva da je njen muž spavao sa velikim brojem žena i zašto smatra da je to dobro za nju!

Izvor: Instagram/Screenshot/madeleychloe

Seks kolumnistkinja i fitnes trener Kloi Medeli u braku je sa bivšim ragbi igračem Džejmsom Haskelom. Ona kaže da je Džejms spavao sa ogromnim brojem žena, ali joj to uopšte ne smeta, naprotiv.

"Džejms je imao vrlo uzbudljiv život pre nego što smo se upoznali, ali zapravo je dobro za mene to što je on toliko iskusan, tako da nemam problem sa tim. Nikada mi nije otkrio taj magični broj, ali je sigurno mnogo iznad onoga što smatrate prosečnim. Jedna hiljada je možda previše, ali znajući njega, sigurno je reč o nekoliko stotina žena", rekla je ona.

Kloi kaže da je svom suprugu rekla sa koliko je muškaraca ona spavala, ali da je to vrlo skroman broj jer je "uvek bila devojka za vezu".

"Imala sam sedam dužih veza, tok je Džemjs bio tipičan ragbi igrač od dvadeset i nešto godina i imao je samo dve devojke premene. Većinu svojih tinjdžerskih godina je bio singl i dobro se zabavljao".

Ona veruje da i dalje postoji stigma u vezi sa ženama i seksom, te da se one smatraju "ku*vama", zbog čega ne pričaju puno o svom seksualnom životu.

"Kod muškaraca je drugačije, što više seksa, to su popularniji. Reč je o dvostrukim standardima", zaključila je ona.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.