Ljubav

Poze za muškarce sa malim penisom

Autor Men'S Health

Prosečna dužina penisa je oko 15 cm kada je u erekciji.

Prosečna dužina penisa je oko 15 cm kada je u erekciji.

Ako ste jedan od nekoliko miliona muškarca koji su malo uskraćeni za ovu statistiku, možda ste zabrinuti za odnos veličine i seksualnih performansa. Ne uzrujavajte se: veličina može da ima svoje prednosti, ali dužina nije toliko važna kao širina. Predugačak penis može biti bolan za žene i one u tome ne uživaju: zbog toga se mnoge od njih i žale na preveliku dužinu. Zato i nije tako strašno ako ste malo ispod proseka.

Pročitajte savete za izluđujuću predigru i kombinujte ih sa pravim pozama, pa će vaš mali penis pružiti ženi više zadovoljstva od previše obdarenog momka.

PREDIGRA

Mnoge žene najviše uživaju u predigri. Muškarci sa malim penisom bi trebali posebno da daju prednost zagrevanju i da održavaju predigru sve dok potpuno ne uzbude partnerku. Što je bliže orgazmu pre početka penetracije, lakše ćete je dovesti do orgazma kroz poze koje su najbolje za mali penis.

Predigra treba da uključuje sve u čemu vaša dama uživa. Ljubljenje i maženje su uvek dobrodošli, ali nemojte se zaustaviti tu. Smestite je na udobne jastuke pre početka i pobrinite se da u blizini bude seks igračka koju ona voli. Radite sve što ona voli. Ključ je da joj pružite vrstu pažnje na koju znate da će dobro odgovoriti, ako želite da je uzbudite toliko da će možda početi da vas moli za seks.

Stimulišite njen klitoris. Provedite vremena dole koliko ona može da podnese pre penetracije. Bilo da se odlučite za oralni seks ili stimulaciju rukom, pobrinite se da ona doživi orgazam bar jednom pre nego što pređete na glavnu akciju. Ovo će ublažiti vaš mogući strah pre isprobavanja poza koje odgovaraju kada je u pitanju mali penis.

POZE
Doggy style

Kada se zauzme odgovarajući ugao, ova pozna učiniće da vaš penis partnerka oseti kao veći. Ona bi trebala da bude u položaju takvom da joj se glava i ramena oslanjaju na jastuke, a da zadnjica bude odignuta. Da biste zauzeli najbolji ugao, njena leđa treba da budu izbačena, a njene butine spojene. Ne samo da je najlakša, već je ova poza i najpopularnija među muškarcima sa malim penisom.

Mali savet: Nagnite se ka napred tokom seksa, tako da postižete što više kontakta i dodira. Ovo će vas činiti više intimnim, a istovremeno će omogućiti dami da doživi orgazam što je brže moguće.

Antilopa

Ovo je lepa varijacija poze doggy style. Oboje treba da klečite na podu naginjući preko kauča ili odgovarajućeg nameštaja. Ona je ispred vas okrenuta leđima i raširenih nogu, a vi iza nje. Ova poza je posebno dobra zato što su njene ruke slobodne za samo-stimulaciju ukoliko to želi.

Zmija

Za ovu pozu, žena treba da leži opružena, na stomaku sa spojenim nogama. Da bi bilo udobnije, stavite jedan jastuk ispod njenih kukova, da se njena zadnjica odigne. Savijte kolena i tako opkoračite njene kukove. Lagano razdvojite njene butine taman toliko da možete da uđete. Vodite računa da se ne oslanjate celom težinom na partnerku tokom seksa: ako morate da se oslonite na nešto, nagnite se napred toliko da budete u mogućnosti da dodirnete krevet.

Mali savet: Ako želite da vam bude tesno, držite njene butine spojene tokom penetracije. Ovo je odlična poza i ukoliko želite da probate lagano, seksi lupkanje.

Zečije uši

Neka dama legne na leđa, raširi noge i podigne ih tako da joj kolena budu blizu ušiju. Ispod zadnjice joj postavite jastuk, jer će tako njena vagina biti pod boljim uglom koji će vam oboma više odgovarati. Kada seks postane divlji, ženi može biti teško da drži noge u tom položaju. Zato preporučujemo da svojim rukama držite njena kolena. Jednostavno, kad hoćete da spustite ruke na krevet, postavite ih tako da njene noge pridržavate sa spolašnje strane.

Mali savet:Ovo je odlična poza u kojoj ona može istovremeno i da masturbira.

V-oblik

Dok vaša partnerka leži na leđima, vi kleknite između njenih nogu. Podignite njene noge i držite ih za skočne zglobove. Podignite ih skroz i raširite tako da dobiju oblik latiničnog slova V. U ovoj pozi, možete staviti i njene noge na vaša ramena, da biste mogli da se pridržavate za zid ili lakše održavate ravnotežu.

Mali savet: U ovoj pozi vam je lako da istovremeno dodirujete i njen klitoris. Jednu nogu partnerke spustite na svoje rame, pa tom rukom stimulišite klitoris dok dama ne doživi orgazam.

Iako društvo nameće veličinu kao važnu, istina je da penis bilo koje veličine može da dovede ženu do orgazma. Tačno je da muškarci sa malim penisom treba dodatno da stimulišu klitoris žene, ali to se dešava i obdarenim momcima. Najvažnija je predigra: dobar orgazam postignut oralnim seksom osvojiće svaku ženu. Kombinujte to sa ovim pozama i dama će biti više nego zadovoljna.